Abonnement

Spørgsmål: Jeg vil gerne skifte til et andet abonnement, hvordan gør jeg?

Svar: Du kan altid gå ind under min konto og fanebladet ”Skift abonnement” og vælge det abonnement som passer til jeres behov.

 

Spørgsmål: Jeg vil gerne opsige mit abonnement, hvordan gør jeg?

Svar: Abonnementer hos Lejetøj er altid helt uden binding, du kan derfor altid opsige det ved at logge på din konto og opsige det under fanen ”Skift abonnement”. Dit abonnement er helt opsagt, når vi har fået den sidste sending legetøj retur.

 

Spørgsmål: Får jeg en påmindelse om, at det er tid til at vælge nyt legetøj?

Svar: Vi ved at forældre har travlt, så derfor sender vi dig altid en mail, når det er tid til at vælge nyt legetøj. Hvis du ikke foretager dig noget, lejer du automatisk legetøjet længere.

 

Spørgsmål: Jeg fik ikke valgt nyt legetøj, hvad gør jeg?

Svar: Du kan altid beholde legetøjet længere og vælge nyt legetøj når du har tid.

 

Spørgsmål: Jeg vil ikke selv stå for valg af legetøj, kan valg af legetøj ske automatisk?

Svar: Selvfølgelig! Hvis du har indtastet barnets fødselsdato under din profil, sender vi legetøj som er tilpasset dit barns alder og udvikling.

 

Spørgsmål: Kan jeg returnere en del af legetøjet og beholde resten lidt længere?

Svar: Nej det er ikke muligt kun at returnere legetøjet delvist. Det er dog altid en mulighed, at leje det samme stykke legetøj igen når du vælger din næste sending.

 

Spørgsmål: Jeg har fået nyt betalingskort, hvad gør jer?

Svar: Du logger ind på din konto og indtaster dit nye betalingskort under fanen  ”Skift abonnement”.

 

Returnering & Afhentning

Spørgsmål: Hvornår skal jeg sende mit legetøj retur?

Svar: Legetøjet skal sendes retur samtidig med at du modtager din nye sending legetøj. Har vi ikke har modtaget det indenfor 1 uge efter at du har modtaget dit nye legetøj, bliver vi nødt til at opkræve et gebyr, da legetøjet skal ud til andre dejlige børn for at blive leget med.

 

Spørgsmål: Hvordan får jeg min returlabel?

Svar: Efter ca en måned modtager du en mail fra os med en link til hvor du kan bestille din pakkekode/pakkelabel. Hvis du beholder legetøjet længere, gemmer du bare mailen.

 

Spørgsmål: Jeg har valgt at jeg vil afhente på Lejetøjs adresse, hvornår kan jeg det?

Svar: Du kan afhente dit lejetøj onsdage mellem 15 og 18 på Fjorparken 32, 4000 Roskilde.

 

Legetøj

Spørgsmål: Jeg har modtaget et stykke legetøj som ikke fungerer, hvad gør jeg?

Svar: Når vi får legetøj retur, gennemprøver vi det for fejl og mangler. Vi er dog kun mennesker og fejl kan ske. Send derfor en mail på info@lejetoej.com og vi sender dig et nyt stykke legetøj. Det defekte legetøj skal sendes retur med resten af legetøjet.

 

Spørgsmål: Hvad gør jeg hvis et stykke legetøj er blevet væk eller er blevet beskadiget?

Svar: Almindelig slidtage er påregnet, ikke alt legetøj kan leve for evigt. Hvis et stykke legetøj bliver ødelagt, totalt beskadiget eller helt væk, opkræver vi et gebyr. Se handelsbetingelser.

 

Spørgsmål: Mit barn kan ikke leve uden et stykke legetøj som vi har lejet, hvad gør jeg?

Svar: Ikke alt legetøj kan undværes, derfor kan du altid købe et nyt stykke legetøj hos os. Det gør du ved at logge på din konto og købe det under fanen ”Køb legetøj”. Når du sender legetøjet retur, får du et sprit nyt eksemplar med din næste sending af legetøj.

 

Betaling med gavekort

Spørgsmål: Jeg har fået et gavekort, hvordan betaler jeg med det?

Svar: Du går ind under ”Bliv medlem” og  vælger hvilket abonnement du ønsker. Når du når til ”Bestilling” kan du indtaste dit gavekortnummer.