Jeg (Line) er den drivende kraft bag Lejetøj, jeg indkøber, rengører og pakker alle jeres skønne ordrer hver måned og holder styr på hjemmesiden. Min kæreste Søren er min hjælpende hånd i alt hvad der hedder hjemmeside, indkøb og pakning af legetøj. Derudover består vores familie af Noah og David, som er prøvekaniner på alt legetøj og Sørens to ældre døtre, som giver en hjælpende hånd i travle perioder.

Ideen til vores firma Lejetøj opstod, da jeg en dag stod opgivende og kiggede på alt det flotte legetøj som vi ejede, men som ikke blev leget med. Vi har alt for mange gange fået eller købt legetøj, som mine børn hurtigt har mistet interessen for. Jeg tænkte derfor det ville være genialt, hvis man kunne leje legetøj og aflevere det tilbage, når interessen ikke var der mere. På den måde kunne man også gøre noget godt for miljøet og gøre op med overforbrug. Dog fandtes der ikke mulighed for dette i Danmark, og de første tanker om firmaet begyndte derfor at spire.

Børn begejstres over nyt legetøj og hyppig udskiftning i beholdningen, kan lettere vinde over iPad’ens eller fjernsynets dragende effekt. Nyt legetøj er en dyr affære og jeg besluttede mig for, at gå videre med ideen om at leje legetøj ud på abonnement og dermed passe på både miljøet og jeres økonomi.

Mit håb og mål er, at få børn til at lege mere og i længere tid og på den måde udvikle deres fantasi og motoriske færdigheder.

Velkommen i Lejetøjsklubben!